Back to top

Informa't sobre els Graus Oficials

Concertar visita


Activitats per a escoles

ELISAVA ofereix a les escoles de Batxillerat i Centres que imparteixen Cicles Formatius de Grau Superior la possibilitat de realitzar un workshop o taller a les nostres instal·lacions. Si com a Escola esteu interessats podeu posar-vos en contacte amb el nostre Departament a través de l'email grau@elisava.net.


Fires d'Educació

ELISAVA vol coneixe’t i viatja a la teva ciutat per explicar-te el projecte educatiu dels Graus Universitaris que imparteix en Disseny i en Enginyeria de Disseny Industrial.

Futurs dissenyadors i dissenyadores, futurs enginyers i enginyeres podeu trobar-nos en les següents fires que tindran lloc en tot l’Estat espanyol i en Andorra.

Calendari de Fires d'Educació en les quals participa ELISAVA


Visites a Centres de Batxillerat i Cicles Formatius

Us oferim la possibilitat de realitzar una sessió informativa sobre la nostra Escola i els estudis de Grau en Disseny o Grau en Enginyera de Disseny Industrial en el vostre centre. La xerrada té una durada aproximada d’una hora.

Per concertar una visita al vostre centre podeu posar-vos en contacte amb el nostre Departament a través de l'email grau@elisava.net.