Back to top

Dades bàsiques

Titulació

Màster Universitari en Estudis Interdisciplinaris en Disseny i Comunicació (MUDIC), títol oficial expedit per la Universitat Pompeu Fabra (UPF).

Direcció

Ariel Guersenzvaig

Durada // Horari

Anualment es realitza una edició de setembre a juny // De dilluns a divendres, de 17.00 h a 21.15 h majoritàriament. Els complements formatius es realitzen al matí durant el primer trimestre

Places nou accés

40

Crèdits

60 ECTS

Idioma

Castellà i algunes classes en anglès. És recomanable tenir coneixements bàsics d’anglès, ja que alguns materials i conferències impartides podran donar-se en aquest idioma

Preu

Curs 2018-2019: 10.400 € (més 500 € en concepte de drets de matrícula)

Presentació

 

El Màster en Disseny i Comunicació és una formació avançada de caràcter especialitzat i multidisciplinari que té per objectiu l'especialització professional i la iniciació en activitats investigadores sobre i des del disseny.

El MUDIC, Màster Universitari en Estudis Interdisciplinaris en Disseny i Comunicació, possibilita l'accés a un programa de doctorat.


El Màster Universitari forma professionals i investigadors amb les competències necessàries per dur a terme projectes de disseny en tot tipus de contextos, cosa que habilita al comunicador i al dissenyador en la concepció d'estratègies de disseny, en la seva formalització en formes concretes i en l'anàlisi i reflexió sobre la pròpia pràctica del disseny.
El MUDIC forma part de l'oferta de postgraus oficials de la Universitat Pompeu Fabra.
El MUDIC està estructurat en 60 crèdits ECTS (sistema europeu de transferència de crèdits), en el qual un crèdit equival a unes 25-30 hores de treball per part de l'estudiant. L'activitat docent es desenvolupa generalment per les tardes, de dilluns a divendres, de finals de setembre a mitjans de juny.

Sessió informativa


Mira la sessió informativa en streaming en aquest enllaç

Sol·licitud d'informació