Back to top

Els Premis Liderpack reconeixen ‘La Vall’, projecte d'alumnes del Màster en Disseny de Packaging

08.11.2017

 

Els estudiants del Màster en Disseny de Packaging d'ELISAVA tornen a ser notícia: un altre dels projectes dissenyats pels alumnes d'aquest programa ha estat premiat en un concurs internacional del sector. Es tracta de ‘La Vall’, treball de Pablo Berges AlonsoEndika Gómez de Balugera (Dissenyadors Gràfics) i Sofia Cuba (Dissenyadora de Producte), que ha obtingut el Premi Liderpack en la categoria Disseny Jove.

El projecte és fruit del taller intensiu tutoritzat per Alberto Cienfuegos (Lavernia & Cienfuegos Studio) i Guillem Virgili, que partia de la creació d'una línia de cosmètica per a una cadena hotelera (4/5 estrelles).

En paraules dels seus propis dissenyadors, “‘La Vall’ produeix i comercialitza productes cosmètics elaborats a partir d'ingredients naturals de la Vall de Boi (Lleida). Molses, falgueres i varietats d'orquídia, entre d'altres espècies, són alguns dels seus ingredients, als quals s'afegeix un oli extret de comunitats vegetals microscòpiques amb propietats hidratants i rejovenidores.”